RENEGADE RADIO← TERUG NAAR DE RADIO

BIJGEWERKT OP 2026-10-15

Privacyinformatie

Registratieaanvragen worden beoordeeld door RenegadeRP-beheerders. Open voor vragen over je account of het verwijderen van gegevens een ondersteuningsticket op de officiële RenegadeRP Discord supportserver.

Welke gegevens verstrek je bij registratie?

Je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en optioneel je naam of bijnaam en Discord-gebruikersnaam. Wachtwoorden worden opgeslagen als cryptografische hashes. Beheerders kunnen de contactvelden, status en het indieningstijdstip van aanvragen bekijken.

Waarvoor worden de gegevens gebruikt?

Om je account te maken, registratieaanvragen te beoordelen en toegang te beheren. E-mailadressen zijn niet openbaar en worden niet gebruikt voor marketing. We sturen momenteel geen automatische verificatie- of notificatiemails; het adres wordt niet als geverifieerd gemarkeerd.

Technische gegevens en opslag

De server bewaart inlogsessies, afspeellijsten, registratiestatussen en technische toegangslogboeken. Voor het beperken van verzoeken wordt een hash van het IP-adres gebruikt. Dit browsertabblad bewaart het sessietoken in sessionStorage. De radiowebsite gebruikt geen analyse- of advertentietrackers.

Registratie- en accountgegevens blijven bewaard voor account- en toegangsbeheer totdat het account wordt verwijderd. Neem contact op met de beheerders om ze in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Voeg geen gevoelige of onnodige persoonsgegevens toe.

Je geüploade muziek

Kies Alleen ik of Community bij het uploaden van MP3's. Privénummers zijn alleen voor jouw account beschikbaar. Goedgekeurde leden kunnen gedeelde nummers beluisteren, downloaden en in afspeellijsten gebruiken; je gebruikersnaam wordt getoond. Je kunt de zichtbaarheid wijzigen of je uploads verwijderen. Beheerders mogen gedeelde uploads verwijderen. Dit trekt reeds gedownloade kopieën niet in. Upload alleen inhoud die je mag opslaan of delen.

Gedeelde nummers worden ook automatisch gebruikt in openbare AutoDJ-uitzendingen van restaurants. Als je een nummer privé maakt, worden nieuwe uitzendverzoeken geblokkeerd; een al gebufferd nummer kan nog afspelen.

Je taalkeuze wordt opgeslagen in de localStorage van je browser of de lokale appinstellingen. Deze wordt niet gebruikt om je te volgen.

Offline muziek

Gedownloade nummers staan in de appmap op je telefoon. Verwijder ze via het appmenu. Bij uitloggen worden appdownloads verwijderd. Offline toegang geldt tot 30 dagen na de laatste geslaagde controle. Een uitgeschakeld account wordt geblokkeerd zodra de app weer contact maakt met de server of de offline periode afloopt.

Terug naar registratie →